Powrót "Imperialnej Wojny Domowej"!

Limit postaci jest otwarty - mamy 1 wolne miejsce dla nowego gracza

Moderator: PBF Mods

Re: Powrót "Imperialnej Wojny Domowej"!

Postprzez Ravven w 25 Lip 2010 21:47

Aha. : P Musiałem dećko nie doczytać. My bad. x D
Awatar użytkownika
Ravven

Dołączenie: 13 Sie 2009 08:02

Postprzez Tezirett w 26 Lip 2010 23:12

W związku z tym, że sesja rusza niedługo, bo pierwszego sierpnia, prosiłbym wszystkich aktywnych graczy o zapoznanie się z ostatnimi poczynaniami swoich postaci oraz wątkami fabularnymi, które były im prowadzone. Chcemy płynnego wznowienia gry.

Ponadto, odnośnie limitów dla ras: nie dotyczy on rasy ludzkiej. Human power! :twisted:
Awatar użytkownika
Tezirett
Mistrz Gry

Dołączenie: 08 Maj 2009 19:16
Miejscowość: Elbląg

Postprzez Krzywy w 26 Lip 2010 23:50

Cholera! Obiecuję dołączyć 2.08 jak tylko wrócę, nie ważne w jakim będę stanie! Już drugi raz wybieracie termin startu gdy nie mam dostępu do internetu. I to były jedyne dwa razy w ciągu ostatniego roku :P
Awatar użytkownika
Krzywy

Dołączenie: 19 Lip 2009 22:12

Postprzez Prudii w 27 Lip 2010 21:44

Ja niestety wyjeżdżam i nie będę w stanie odpisywać na posty od 1. do 15. sierpnia.
Awatar użytkownika
Prudii

Dołączenie: 11 Sie 2009 15:16
Miejscowość: Kołobrzeg

Postprzez Ravven w 30 Lip 2010 16:30

Hmm... Ja właśnie skończyłem czytać losy mojej postaci. Nie najgorzej, choć parę rzeczy z chęcią bym zmienił. : P

W każdym razie, jestem zwarty i gotowy do startu! : D
Awatar użytkownika
Ravven

Dołączenie: 13 Sie 2009 08:02

Postprzez Jedi Nadiru Radena w 31 Lip 2010 23:46

Oficjalny restart już za pół godziny, tak więc czas na ostatnią, najważniejszą dawkę informacji.

Jest 1 wolne miejsce w grze
Ponieważ zdecydowaliśmy się usunąć postać Rasha Ventre z gry, a mamy tylko 9 bohaterów graczy, zostało nam 1 wolne miejsce dla jakiegoś chętnego. Zasada jest taka, że ten, kto w ciągu najbliższych 2 tygodni przyśle nam najlepszą postać (zakładając, że będzie więcej niż jeden chętny, oczywiście ;)), dostaje miejsce w grze. Postać taka musi być rzecz jasna co najmniej dobrą i fajną postacią; z powodu limitu, który ma też podnieść poziom rozgrywki, nie przyjmujemy już byle kogo z tłumu. Anyhow, nowoprzybyły Derbool ma szansę się pokazać ze swojej najlepszej strony :)

Kto komu mistrzuje
Tezirett - kain, sickboi*, Gert i nowy gracz
JNR - Krzywy
Bazy - Ravven, Saito, Bartek
Keran** - Szakul, ASDAMk20

*Na czas dokończenia wątku związanego z Flotą Erdevonu, tymczasowo ja będę mistrzował sickboiowi. Później jednak przejmuje go Tezirett.
**Keran może być nieaktywny na samym początku, stąd też w razie czego proszę jego graczy o cierpliwość

PS. Zaktualizowałem zasady gry o to, co zostało powiedziane w tym topiku. Informuję o tym, gdyby ktoś się nad tym zastanawiał ;)
Awatar użytkownika
Jedi Nadiru Radena
redaktor prowadzący

Dołączenie: 01 Mar 2009 19:26
Miejscowość: Jugoslavija

Postprzez sickboi w 31 Lip 2010 23:58

Pierwotnie planowałem, że moja postać poprze Flotę Erdevonu. Poczyniłem już zresztą pewne kroki w tym kierunku. Czy w związku z zaistniałą sytuacją( we Flocie jest już 2 graczy) będę musiał zmienić swoje plany? Szczerze mówiąc nieco psuje mi to początkowe założenia, ale myślę, że uda się coś wykombinować;)

EDIT. Pardon, usunięcie Rasha Ventre zwolniło jedno miejsce. Pospieszyłem się nieco:)
Awatar użytkownika
sickboi

Dołączenie: 24 Maj 2009 19:16
Miejscowość: Meseritz/Georgsdorf/Breslau

Postprzez Jedi Nadiru Radena w 01 Sie 2010 00:13

Well, muszę Cię zawieść, sickboi, ale ponieważ mogę prowadzić tylko jedną postać, limit dla Floty Erdevonu - jako jedynej frakcji - wynosi 1. I obecnie jest to Krzywy.

Wiem, że nie jest to zbyt ciekawa sytuacja dla Ciebie, ale nie ma innej opcji. No chyba, że Tezirett mnie wesprze na Erdevonie i jeśli przejdziesz do Floty (co nie będzie łatwe, heh), będzie chciał dalej Ci mistrzować :)
Awatar użytkownika
Jedi Nadiru Radena
redaktor prowadzący

Postprzez sickboi w 01 Sie 2010 00:19

Donner wetter!;) Jeśli stanowiłoby to rzeczywiście spory problem to spokojnie mogę zwrócić swe oczy ku innej frakcji. Oczywiście byłbym wielce rad, gdybym nie musiał tego robić;)
Awatar użytkownika
sickboi

Dołączenie: 24 Maj 2009 19:16
Miejscowość: Meseritz/Georgsdorf/Breslau

Postprzez Jedi Nadiru Radena w 01 Sie 2010 14:00

Ołkej, ponieważ właśnie napisałem pierwszego posta, w którym to pożegnaliśmy się z Rashem Ventre (jego śmierć i pasuje do historii, i ładnie wygląda, stąd nie ma w tym żadnego przypadku), czas zamknąć ten topik i - mam nadzieję - nigdy więcej nie mieć okazji, by go otwierać ponownie ;)

So say we all.

Jeszcze tylko jedno info. Oto, co doszło do zasad gry:

Jeśli dana postać będzie nieaktywna przez dłużej niż 3 tygodnie (bez wcześniejszego podania przyczyny nieobecności), zostanie ona skreślona z listy postaci. Jej miejsce będzie mogła wówczas zająć jakaś inna, nowa lub uaktywniona po przerwie, postać.

Nieaktywność dłuższa niż 3 tygodnie powoduje utratę miejsca w grze. Pamiętajcie o tym, bo później odzyskać to stracone miejsce będzie bardzo, bardzo trudno.
Awatar użytkownika
Jedi Nadiru Radena
redaktor prowadzący

Poprzednia

Powróć do Zasady, informacje i komentarze

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość