Komentarze

Limit postaci jest otwarty - mamy 1 wolne miejsce dla nowego gracza

Moderator: PBF Mods

Re: Komentarze

Postprzez Zero w 24 Gru 2009 15:28

Wesołych Świąt, przyjemności tak w życiu, jak i w grze. ;)
Zero

Dołączenie: 28 Sie 2009 21:37

Postprzez sickboi w 04 Sty 2010 18:51

Ostatnimi czasy nieco się otrząsnąłem i wziąłem w garść na różnych frontach( czyżby lodowy oddech sesji?:)) Postanowiłem też zajrzeć sobie na IWD i powoli rozpocząć proces ponownej aktywizacji. Tym czasem widzę, że wszystko zamarło. Mam jednak nadzieję, że to tylko chwilowe problemy i wszystko na nowo odżyje. Nadiru, mój wątek da się chyba jeszcze pociągnąć?:)
Awatar użytkownika
sickboi

Dołączenie: 24 Maj 2009 19:16
Miejscowość: Meseritz/Georgsdorf/Breslau

Postprzez Jedi Nadiru Radena w 05 Sty 2010 11:41

Da się, da się, jak najbardziej :) I poprowadziłbym go, razem z innymi, gdyby nie fakt, że mam na głowie bardzo ważny projekt, który zżera mi większość czasu wolnego... To już nie są wesołe czasy "Polowania na Jedi", gdy i czas był, i mnóstwo pomysłów, i wrażenie ciągłego wkraczania w nieznane terytoria PBFów, hehe.
Awatar użytkownika
Jedi Nadiru Radena
redaktor prowadzący

Dołączenie: 01 Mar 2009 19:26
Miejscowość: Jugoslavija

Postprzez sickboi w 05 Sty 2010 14:43

Budujesz bombę atomową w piwnicy?:) W takim razie na dniach wklepię posta i będę cierpliwie czekał. Żaden z nas się przecież nigdzie nie wybiera!
Awatar użytkownika
sickboi

Postprzez Keran w 07 Sty 2010 18:11

Hm... Najwyraźniej odstraszyłem wszystkich moich graczy. Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim pozostałym! :)
Awatar użytkownika
Keran
Mistrz Gry

Dołączenie: 08 Maj 2009 23:41
Miejscowość: Warszawa

Postprzez sickboi w 07 Sty 2010 23:05

Widocznie byłeś zbyt srogi, a gracze zbyt strachliwi. Chłopaki, wracajcie!:)
Awatar użytkownika
sickboi

Postprzez Keran w 07 Sty 2010 23:31

...tak całkiem szczerze, to nie wiem, czy nie zanudziłem niektórych :oops:
Awatar użytkownika
Keran
Mistrz Gry

Dołączenie: 08 Maj 2009 23:41
Miejscowość: Warszawa

Postprzez ASDAMk20 w 08 Sty 2010 13:02

Heh, mnie tam nie zanudziłeś, tylko ostatnio jakoś nie miałem ochoty odpisywać... Na szczęście chęć postrzelania do sił porządkowych wraca ^^

PS Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
Awatar użytkownika
ASDAMk20

Dołączenie: 08 Sie 2009 19:47

Postprzez Bazy w 09 Sty 2010 12:27

Witam ponownie,
Mam nadzieję, że święta i Nowy Rok wszystkim się przysłużyły. W związku z moim powrotem, mam prośbę, choć nie oczekuję, że ktoś mi pomoże. Czy ktoś rozgarnięty mógłby w jakimś skrócie przedstawić dzieje IWD od początku grudnia? Myślę, że dla wielu innych, którzy ten czas poświęcili na przygotowania/sesje i inne, byłoby to wybawienie :) Prośba głównie skierowana jest do GMów, ale każda pomoc będzie mile widziana :)
Awatar użytkownika
Bazy
Mistrz Gry

Dołączenie: 10 Cze 2009 21:08
Miejscowość: FC Knurów

Postprzez sickboi w 11 Sty 2010 15:27

Bazy>> Nie ma tego, aż tak dużo, można przeczytać samemu;)

Swoją drogą całkiem zgrabne prowadzenie ze strony Teziretta wątku kaina. Ciekaw jestem jak się to wszystko skończy;)
Awatar użytkownika
sickboi

Postprzez Krzywy w 15 Sty 2010 19:10

Wczoraj minął miesiąc od mojego ostatniego posta, czy któryś MG się mną zaopiekuje jeszcze? :)
Awatar użytkownika
Krzywy

Dołączenie: 19 Lip 2009 22:12

Postprzez Damrod w 08 Lut 2010 09:01

Wszem i wobec oświadczam, że powróciłem z krainy umarłych. Brak chęci i zapału, oraz gasnący rozmach w moim życiu dobiegł końca i ponownie powołuję do życia postać Katifa. Jako że nie została ona skasowana bądź wrzucona do nieaktywnych, bez cienia wątpliwości machnąłem posta.

Nieobecność spowodowana była wieloma czynnikami, które udało mi się przezwyciężyć. Z nową dawką energii w moim skromnym życiu podejmuje się wszystkich podjętych zajęć, a na dodatek rozpocząłem dodatkowe treningi, które nie mają wpływu na odpisywanie.

Obiecuję, że codziennie zaglądać będę na IWD, nadrobię zaległości i pisał będę posty, jeśli zajdzie taka potrzeba.

Przepraszam, że nie poinformowałem o istocie problemu dużo dużo wcześniej.

Nic tak nie cieszy jak "powrót syna marnotrawnego".

Pozdrawiam Piotr ( I Wielki heh)
Damrod

Dołączenie: 13 Sie 2009 08:01
Miejscowość: Oleśnica

Postprzez Bazy w 26 Kwi 2010 21:21

No nie wiem jak reszta towarzystwa, ale mi już trochę doskwiera dłuższa przerwa w grze. Wiem, że jest ona dla dobra rozgrywki i mistrzów. Tak po prostu chciałem pochlipać :)
Awatar użytkownika
Bazy
Mistrz Gry

Dołączenie: 10 Cze 2009 21:08
Miejscowość: FC Knurów

Postprzez ASDAMk20 w 27 Kwi 2010 18:29

Mi po prostu brakuje dobrego PBF-a. Znalazłem kilka fajnych fantasy, wszystkie padły po 2 tygodniach... Aktualnie gram tylko w jednej sesji fantasy. Tęsknie za PBF-em w uniwersum SW, mimo iż Gwiezdne Wojny coraz mniej mnie interesują same w sobie, a zaczynają być dla mnie jednym z wielu wspaniałych uniwersów SF. Zawsze pozostanie sentyment, zawsze będe przynajmniej lubił SW, ale jakoś nie ciągnie mnei do nich jak dawniej... Ładny offtop zrobiłem. Dobra, nieważne, jak wyżej, musiałem trochę ponarzekać.
Awatar użytkownika
ASDAMk20

Dołączenie: 08 Sie 2009 19:47

Postprzez Maverick w 29 Kwi 2010 21:22

Nostalgia wątek on: Mi też brakuje dobrych PBFów, wszystkie zacne projekty poupadały niestety. Ma ktoś dojście do jakiś fajnych i zechce się podzielić?
I wie ktoś przypadkiem co stało się z miastorpg.pl? Bardzo fajny PBF z tradycją kilkuletnią, nagle zniknął z sieci :F
Pozdrawiam i wciąż czekam na reaktywację.
Awatar użytkownika
Maverick

Dołączenie: 16 Paź 2009 23:36

PoprzedniaNastępna

Powróć do Zasady, informacje i komentarze

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości