"Złote R2" czyli the best of Star Wars AD 2009

"Złote R2" czyli the best of Star Wars AD 2009

Postprzez Jedi Nadiru Radena w 18 Sty 2010 20:32

Rok 2009 obfitował w wiele ciekawych wydarzeń i premier w świecie Gwiezdnych wojen. Część z nich odbiła się szerokim echem wśród fanów sagi, wzbudzając często długie i pełne emocji dyskusje. Spośród wielu produktów, które w ubiegłym roku ujrzały światło dzienne, niektóre zasługują na najwyższe uznanie i będą pamiętane przez lata. Złote R2 to nagrody powstałe w celu uhonorowania najlepszych produktów i wydarzeń minionego roku, które – mamy nadzieję – staną się wyznacznikiem tego, co najbardziej wartościowe i godne polecenia w Star Wars.

Image
Bastion Polskich Fanów Star Wars, Gildia Star Wars, Star Wars Extreme, Poltergeist oraz StarWars.pl mają zaszczyt wspólnie ogłosić plebiscyt na najlepsze produkty i najważniejsze wydarzenie minionego roku. W ramach wyróżnionych kategorii poszczególne nominowane produkty i wydarzenia rywalizować będą o Złote R2. W ręce fanów oddana zostaje możliwość dokonania wyboru i zdecydowania o tym, co w 2009 roku było najbardziej wartościowe. Swoje głosy możecie oddawać za pośrednictwem wiadomości przesłanych na adres konkursy.sw@gmail.com, w treści umieszczając kategorie oraz nominowany produkt lub wydarzenie, które Waszym zdaniem powinno w danej kategorii wygrać. Na Wasze głosy czekamy przez najbliższe trzy tygodnie. Zakończenie plebiscytu – już 7 lutego.

Wszystkie kategorie, a jest ich 7, znajdziecie w tym oto miejscu. Zapraszamy do zabawy i głosowania!

********************************************************************************
A w tym topiku zapraszamy do dzielenia się swoimi typami - według kategorii i produktów/wydarzeń, jakie dla Was ustaliliśmy, ale własnych. Jeśli było w 2009 roku coś świetnego, o czym nie wspomnieliśmy, dajcie nam znać tutaj :)
Awatar użytkownika
Jedi Nadiru Radena
redaktor prowadzący

Dołączenie: 01 Mar 2009 19:26
Miejscowość: Jugoslavija

Re: "Złote R2" czyli the best of Star Wars AD 2009

Postprzez fufa w 29 Sty 2010 17:48

fajne bardzo fajne :mrgreen:
fufa

Dołączenie: 29 Sty 2010 17:43

Re: "Złote R2" czyli the best of Star Wars AD 2009

Postprzez Jedi Nadiru Radena w 05 Lut 2010 19:50

No, ostatnia szansa na wrzucenie głosu do urny - zostały jeszcze dwa dni :)

Żeby nie było, moje typy na zeszły rok to:

Książka PL: Luke Skywalker i cienie Mindora, bo to Stover, który nigdy nie zawodzi
Komiks: Ścieżka donikąd, bo... czy muszę w ogóle cokolwiek mówić? Najlepszy z komiksów ostatnich lat
Gra: nie grałem, to i nic nie wybrałem ;)
Wojny klonów: Jedi Crash, bo chociaż skok w nadprzestrzeń z atmosfery był idiotyczny, to odcinek naprawdę prezentował się dobrze
Fanfilm: Saber, bo był po prostu niesamowicie zabawny
Wydarzenie: odejście Karen Traviss, bo jest to coś, co rzadko się zdarza i wiele mówi o tym, jak w TCW traktowany jest kanon
Książka USA: nie wybrałem żadnej, bo z FotJ 1-3 żadna nie zasługiwała na nazwanie ją 'najlepszą', a reszty nie miałem okazji czytać
Awatar użytkownika
Jedi Nadiru Radena
redaktor prowadzący

Dołączenie: 01 Mar 2009 19:26
Miejscowość: Jugoslavija

Powróć do Różności

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość